top of page

Månedens Atlet - Desember 2017


Hun trener ofte, hun trener hardt og hun nyter stor fremgang. På kort tid har hun vist stadig progresjon innen både teknikk og styrke.

Dette er ei jente med bein i nesa som kommer til å nå langt!

Les mer om månedens atlet, Helene, og hennes erfaringer hos CrossTraining Drøbak. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Hvordan og når startet du hos Crosstrainig Drøbak? – En venninne fra håndballen lurte på om det var noen som ville være med på en annerledes treningsøkt, ettersom vi var få som skulle på trening den dagen. Så da prøvde jeg et par treningsøkter i slutten av mars i år. Jeg fant fort ut at dette var en treningsform som passet meg bra, og derfor meldte jeg meg inn i slutten av april. Jeg trodde aldri jeg skulle finne en idrett som jeg kunne bli like glad i som håndball, men takket være to gode venninner, har jeg funnet noe som jeg er like glad i, om ikke mer. Hvilken treningsbakgrunn har du? - Jeg har vel egentlig vært innom det meste, før håndballen tok opp all min tid. Da jeg tok førstegangstjenesten sluttet jeg med håndball og fokuserte mer på styrke og kondisjonstrening. Den siste tiden har jeg holdt meg til styrketrening og litt håndball. Hva har du fått til på Cross- training Drøbak, som du ikke har klart før? - Jeg har fått mye raskere framgang innen styrke og har kunnet legge på mer vekter enn jeg noen gang tidligere har klart. Også løfteteknikken har forbedret seg.

Har du en favoritt WOD/Økt/Øvelse? - Favoritt-WOD må nok være ”Strongman”. Det er en god økt som har en god kombinasjon av øvelser som er perfekte for meg. Favorittøvelse må nok være power clean - det er så gøy å få til å løfte tunge vekter høyt over gulvet.

Hva er du mest stålt av? - Det må være at jeg hele tiden klarer å forbedre meg, at jeg har progresjon selv om jeg har blitt litt stoppet opp av skade. Når ting går trått med noen øvelser, så klarer jeg å finne lyspunkt i andre øvelser.

Hva skal du oppnå i løpet av de neste 6 månedene? - 10 double-unders hoppetau på rad og 90 pund i snatch. For å sette prikken over i-en, har jeg et stort ønske om å klare 1 pullup. Om det lar seg gjøre på 6 måneder, så er det en drøm som går i oppfyllelse.

Hva liker du best ved Crosstraining Drøbak? - At samholdet er så bra. Det er så god stemning mellom alle når man er på trening. Jeg ble så godt tatt i mot da jeg startet, og det føltes fort ut som at jeg alltid hadde vært der. Om man ikke er i form eller har en skade som hindrer en, så kan man fortsatt komme på øktene, enten for å delta med tilpassede øvelser så man skal klare det, eller bare for å være sosial.

Har du noen tips og råd til de som vurderer å begynne? - Jeg vil anbefale alle å prøve, ikke vær redd for at du ikke klarer det eller ikke er godt nok trent. Alle øvelser kan tilpasses alle nivåer, så denne type trening er for alle. Er du i tvil eller nysgjerrig; kom på en trening og prøv da vel!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page